Vaikka kauden 2009-2010 alkuun on vielä tovi, on syytä hiukan palata menneeseen ja siirtää katseet jo tulevaan. Joukkue elää tällä hetkellä tietynlaisessa murrosvaiheessa. Pitkästä aikaan Starat eivät osallistuneet kesäliigan mittelöihin, joka on ollut tietynlainen perinne joka vuosi. Tämä voi olla hyväkin asia, että raskaan kauden jälkeen saadaan hieman ladattua akkuja ja keskitettyä voimavarat muihin tärkeisiin asioihin eli aikaa perheelle ja naisille. Kuuleman mukaan joukkueessa moni pelaaja on tehnyt kesäreeniä varsin erilaisilla konsepteilla... Osa on keskittynyt herkistelyyn, kun toiset ovat istuskelleet palavereissa terasseilla ja miettineet, että milloinkahan sitä pitäisi aloitella reenaamaan, että saa kuntohuipun ajoitettua tärkeisiin peleihin? Pahimmat karjut ovat vetäneet hampaat irvessä reeniä ja ajatelleet, että suomipoika perkele, en häviä tolle maratoonarille, joka juoksee mun vieressä pururataa ympäri! Summasummarum, jokainen valmistautuu kauteen parhaalla mahdollisella tavalla, jonka vuosien saatossa on huomannut.

 

Viime kausi oli monelta osin Staroille haasteellinen ja vaikea. Avainpelaajia oli pitkin kautta loukkaantuneena ja moneen turnaukseen oli haasteellista saada viisikoita kasaan. Lähtökohtana Staroissa on kuitenkin ollut kolmen kentä peluutus, jolla on saatu parasta tulosta aikaiseksi. Oli kuitenkin taas hienoa nähdä, kuinka joukkue venyi tärkeimpien pelien edessä ja se mikä osoittaa tämän joukkueen armottomasta halusta pelata nelosdivaria edelleen. Omalta osaltani voin todeta, että oli taas hieno vetää punanuttu kesken kauden ylle ja todeta omassa pienessä lahopäässäni, että hienoa taas kuulua perheeseen. Fiilikset olivat mahtavat ja näyttöhalut kovat, harmi vain ettei joukkueena saatu irti sitä kaikkea mitä olisi kuulunut saada. Mutta se on turhan päiväistä jossittelua.

 

Kausi 2009-2010 tuo eteen taas uudet ja mielenkiintoiset tuulet. Tällä kertaa lähdemme nöyrinä kauteen, mutta erittäin tappoasenteella. Jokaiseen otteluun lähdetään tiedostaen, että yhtään peliä ei voiteta puhumalla. Kauden tärkein tavoite onkin säilyttää sarjapaikka hyvissä ajoin ja kaikki muu on sitten plussaa mikä tulee. Joukkueeseen olemme saaneet kolme kovan luokan vahvistusta ja entisten runkoäijien jatkaessa tilanne näyttää asialliselta. Torkkolan Antti tuo hyökkäyspäähän lisää maalintekovoimaa ja tärkeintä hänen kohdallaan oli saada taas fiilis pelaamiseen, jonka vuoksi liittyi Staroihin. Pärkän Timo tuo taas järkipeliä hyökkäyspäähän ja kahdensuunnanpelaajana on nelosdivarin ehdotonta eliittiä. Hänen kohdallaan perhe oli suurena osana, jonka vuoksi valitsi Starat. Tämä oli erittäin hieno asia joukkueelle ja varmasti Päkäkin tulee joukkueeseen sopeutumaan todella hyvin. Viimeinen ja todella tärkeä treidaus oli Grönroosin Kimmon pestaus maalin suulle, Pablon loukkaantumisen takia. Nyt voi lähteä tulevaan kauteen rauhallisin mielin, kun maalivahtiasiatkin ovat kunnossa.

 

Uusi kausi tuo aina tullessaan monenlaisia kysymysmerkkejä ja ilmiöitä. On mielenkiintoista kohdata nämä asiat joukkueen kesken ja katsoa mihin se johtaa. Oikein hyvää kesän jatkoa koko Stars-laumalle, laitumille ja tehkää kesästä ikimuistoinen.

 

 

?id=7fCX2iqwn4