Starat jatkavat divaria Myllypuron "madison square gardenilla" la 14.11, aamupäivän peleissä vastaan asettuu klo 11 Hevi ja klo 13 Bandits. Kun kyseessä on Starojen oma blogi, emme ala sen enempää ruotimaan vastustajia ja keskitymme täten vain omaan tekemiseen.

Neljän pelatun ottelun jälkeen voidaan todeta, että lohkon tasaisuus on päätä kutkuttava ja typeriin pistemenetyksiin ei kertakaikkiaan ole varaa. Kauden kolmanteen turnaukseen Starat saavat jälleen parhaan mahdollisen kokoonpanon peleihin. Pieniä hienosäätöjä ketjuihin on jouduttu tekemään, toivoen muutamien pelaajien heräämistä omalle tasolleen.

Arne-Hannu-Pelle

Aba-Päkä-Pippuri

Mike-Hannu/Päkä-Tone

pakit: Hencca-Fosse, Juhis-Jippo

mv: Samppa

Ensimmäiseen otteluun on kentällisissä haettu vanhoja tutkapareja ja tällä toimenpiteellä yritetään luoda hyvää fiilistä ja toivoen lisää onnistumisia muutamille staroille. Ensimmäisen trion muodostavat Arne-Hannu-Pelle. Arnen tulolla pyritään avaamaan Hannun pelaamista entisestään ja kolmannen lenkin tässä kentässä muodostaa Pelle, jolta odotetaan erityisesti "johtajuutta" viimeistelyssä. Toisen trion muodostavat Aba-Päkä-Pippuri. Aban ja Päkän yhteispelin toimivuuden haluan nyt nähdä kokonaisuuudessa ja "johtajuutta" kentällä. Kolmannen lenkin tässä kentällisessä muodostaa Pippuri, jolla on erinomainen alkukausi takana! Pippurin tarkoitus on kentälliseen tuoda juoksuvoimallaan tilaa Aballe ja Päkälle, sekä kuumia pelaajia Abaa ja Pippuria pitää pystyä nyt hyvin ruokkimaan. Kolmannen taisteluparin muodostaa Mike-Tone ja sentterinä kiertää Hannu/Päkä. Mikelta ja Tonelta toivotaan hyvää peruspelaamista ja sitä kautta onnistumisia lisää. Jokaiselta hyökkääjältä toivotaan hyvää liikettä, hyviä hakuja, rauhallisuutta keskialuepeliin ja tehokkuutta viimeistelyyn.

Alla svenska-sarjasta ja puheista tuttu  Hencca-Fosseja kovassa tulessa ollut Juhis ja myötäisessä hapessa Jippo. Pakeilta toivotaan typerät pallonmenetykset pois ja pelinavaamista nopeammin.

Maalilla pelaa Samppa, jolta odotetaan jälleen huikeita otteita ja muutamia game savereita!

Hyvät pelisuoritukset tullaan muistamaan jatkossa ja kenenkään pelipaikka ei ole kirkossa kuulutettu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toiseen otteluun kentälliset

Juhis-Hannu-Pelle

Aba-Päkä-Pippuri

Mike-Hannu/Päkä-Tone

pakit: Hencca-Fosse, Arne-Jippo

mv: Samppa

Juhis siirretään laitaan, jolta odotetaan paljon ja hyvien peliesitysten jatkuvan. Arne korvaa Juhiksen pakkina. Muuten kentälliset samat ja edelleen hyvät pelisuoritukset tullaan muistamaan jatkossa ja kenenkään pelipaikka ei ole kirkossa kuulutettu.

TAISTELUA, VERTA, HIKEÄ JA TARPEENTULLEN KYYNELEITÄ! NÄYTTÄKÄÄ STARA-SYDÄN, TUO SANKKAA IDÄN VERTA PUMPPAAVA LÄSKIPÖKÄLE!