Meidän jokaisen on syytä alkaa miettimään ensi kauden kokoonpanoa ja peluutusta. Vetoan nyt siihen, että mahdollisemman moni ottaa kantaa ja antaa omia näkemyksiä asian suhteen. Kyse on joukkueurheilusta ja tässäkin asiassa on syytä kuunnella jokaista äijää. Haluan kuitenkin tuoda esille oman näkemyksen ja tämä ei ole todellakaan mikään lopullinen visio. Pidetään keskustelu asiallisena ja muistakaa perustella näkemyksenne, että miksi...Kiitos!

 

Niinkuin jokainen tietää hyvin, että tällä hetkellä rosterista uupuu yksi pakki ja sitä tonttia ei tulla saamaan täytettyä, tai sitten pitää ihme tapahtua. Vetoan tässä asiassa nyt joukkueen etua ja toivottavasti kaikki ymmärtävät tilanteen. Mielestäni peluutuksessa pitää toimia oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Ensin pitää kartoittaa, että ketkä pystyvät pelaamaan pakin tonttia. Näen asian näin, että Fosse-Henkka muodostavat yhden pakkiparin ja toisessa parissa pelaa vuorotellen, pelaajat; Arne/Juhis/ Kimmo L/Hannu/Pärkkä. ja pakkiparina toimii Jippo. Tässä toimintamallissa peluutus menee tasaisesti ja kenenkään ei tarvitse kohtuuttomasti pelata ko. tonttia.

Kentällisissä on tärkeää muistaa, että ne ovat mahdollisemman tasapainoiset, kaikilta osin.

Sentteriosaston muodostavat kaudella 2009-2010

Pärkkä-Arne-Pelle (varalla; Juhis)

Pakkivuorolaiset

Pärkkä-Juhis-Kimmo L.-Hannu-Arne

Pakkivuoro koostuu yhdestä pelistä/per turnaus, korkeintaan. Sovitaan pakkina pelaavat pelaajat turnausta ennen, yhdessä.

 

1. Torkkola-Pärkkä/Juhis/Arne-Maikki

2. Tone-Pelle-Pippuri

3. Hannu-Arne/Juhis/Pärkkä-Kimmo L.

pakit: Henkka-Fosse, Jippo-"vuorossa oleva"

 

mv: Samppa, Kimmo G.

 

Harvemmin saadaan kaikkia pelaajia paikalle ja tämän vuoksi peluutusta pitää katsoa turnaus kohtaisesti. Kentälliset pyritään lyömään lukkoon turnausta edeltävänä reenipäivänä. Tällä toimintamallilla saadaan rauha turnaukseen valmistautumiseen, ja eritoten pelipäivään.