Elämme tällä hetkellä todella tärkeää ajanjaksoa. Se tarkoittaa sitä, että jokaisessa ottelussa, oli kyseessä sitten areenaliiga tai divari, niin asenteen täytyy olla 110%. Loppukausi tulee olemaan TODELLA tiukka divarin osalta ja mikäli haluamme pelata nelosta vielä ensi kaudellakin, niin sen eteen on jokaisen tehtävä helvetisti töitä. Samanlainen ilme, kuin viimeisissä kolmessa ottelussa (arenaliiga+2 divariottelua) on syytä pitää ja varmasti poikii tulosta myös jatkossa.

Johtajuutta ja peliaikaa on tarjolla nyt ja edelleen tullaan jatkamaan yhdellä ylivoimakentällisellä ja kahdella alivoimaviisikolla. Erityisesti divarin osalta peleissä tullaan tekemään tarpeentullen jatkossakin kovia ratkaisuja, jos tilanne vaatii sitä. Mitään tiivistyksiä ei tarvitse ikinä tehdä, kun pelaamme joukkueena ja omalla tasolla. Toivottavasti jokainen ymmärtää ja hyväksyy tämän asian. Haluan heittää kysymyksen jokaiselle, että haluammeko me pelata jatkossakin myös nelosdivaria? Pelkällä turnauksiin tulolla ja mennään pelaamaan asenteella sitä emme tule saavuttamaan. Pään, jalkojen ja erityisesti asenteen pitää olla joka kerta mukana.

Seuraavaan turnaukseen tehdään pieniä kokoonpanomuutoksia ja näillä kentällisillä mennään, mikäli saamme koko rosterin kehiin.

1. Hannu-Arska-Tone

2. Mike-Pelle-Pippuri

3. Aba-Päkä-Juhis

Hencca-Fosse, Simo-Jippo

mv: Samppa/Kimmo

 

YV:

                                                  Arska

           Aba                                                                        Hannu

 

                              Juhis                            Simo

 

AV:

                                            Päkä-Juhis                                                  Hannu-Arska

                                         Hencca-Fosse                                                Simo-Jippo