Haluan omalta osaltani tuoda esille muutaman asian, johon toivon jokaisen tekevän parannuksen. Kausi on todella aikaisessa vaiheessa ja sen vuoksi tiettyihin asioihin pitää puuttua nopeasti, jotta asiat voidaan korjata parempaan suuntaan ja jatkaa taasen puhtaalta pöydältä eteenpäin.

Haluan palata hiukan menneeseen aikaan. Palattuani takaisin viime kaudella Staroihin, halusin nauttia taasen pelaamisesta ja tässä asiassa onnistuitte hyvin! Fiilikset olivat mahtavat kauden päätteeksi, KIITOS kuuluu siitä koko joukkueelle.

Kuten olen aiemmin puhunut halusta ja kunnianhimosta tulevaisuuden suhteen, tämä asia pitää edelleen täysin paikkaansa. Joukkuetta ei ole turhaan vahvistettu, blogia ei ole turhaan tehty, koko kesää ei ole turhaan reenattu. Kaikilla asioilla on tärkeä merkitys. Mutta mikään asia ei toimi ilman jokaisen hyvää sitoutumista. Joukkueen menestymisen tärkeimmät asiat ovat yhteiset säännöt, joita jokainen noudattaa ja toinen asia on, että olemme joukkue. Joukkueena voitetaan ja kaadutaan. Joukkue on niin vahva, kuin sen heikoin lenkki eli asenne. Vaikka emme ole ammattilaisia tai puoliammattilaisia... Jokainen kuitenkin haluaa voittaa, tai näin ainakin uskoisin.

On ilo ollut nähdä kuinka Starat ovat kasvaneet tällä kaudella mentaalisella puolella, räksytys on vähentenyt ja divarissa on ollut tasaista vääntöä. Hienoa on ollut myös tiettyjen pelaajien tasonnosto aikaisemmista kausista ja joukkueelle uhrautuminen pelipaikkojen suhteen.

Haluan kuitenkin nähdä tulevaisuudessa joukkueen, joka antaa kaikkensa jokaisessa pelissä. Haluan nähdä taistelua, verta, hikeä ja tarvittaessa myös kyyneleitä! Pelin jälkeen voimme sitten todeta kaatuneemme saappaat ja rakot jaloissa tai lyödä yläfemmaa joukkuekavereiden kesken! Ei me mitään lampaita olla, joita vastustajat kerii päivästä toiseen!