Kauden viides turnaus ja kausi abouttirallaa puolivälissä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Otaniemen Jyllääjät, klo 17 ja toisessa ottelussa kohdataan klo 19 Pandat (kyseessä ei ole Jouni "Panda" Antikaisen kohtaaminen). Sarjataulukkoa ei kannata sen enempää tuijotella, tärkeintä on vain nyt keskittyä omaan tekemiseen ja katsotaan sen jälkeen mihin se riittää.

Kentällisiin on hieman haettu uutta raikasta ilmettä ja tottakai huomioitu myös kuumat pelaajat. Myös muutamalle pelaajalle on haluttu antaa lisää vastuuta ja toivoen sitä kautta heidän pääsevänsä jälleen omalle tasolleen.

Alkukautena on oma pää soinut aikamoista balalaikkaa ja tähän ollaan reagoitu. Senttereinä aloittaa kaksi todella kahdensuunnan pelaajaa, Päkä ja Arska. Pelleltä odotetaan ruotsalaisia tahto maaleja, jolla vastustajan henkistä kanttia syödään toden teolla. Kolmen sentterin kierrätykseen päädyttiin sen vuoksi, koska luvassa on kaksi erittäin kovaa peliä ja liikettä pitää löytyä kahteen suuntaan molemmissa otteluissa.

Laituripareissa ollaan haettu tasaisuutta ja huomioiden myös kuumat pelaajat. Mike-Pippuri muodostavat tämän hetkisen kuuman tutkaparin ja heiltä toivotaan nyt myös divarin osalta kovia näyttöjä. Laituripari Aba-Tone, onkin nähty jo kauden aikana muutamaan otteeseen ja heiltä odotetaan kovaa tsemppiä!

Pakkipareissa ollaan huomioitu avauspelin vaikeudet. Hannu tulee pallollisena pelaajana tuomaan lisää syvyyttä ja maukasta tukea hyökkäyspäähän. Fosse on tässä pakkiparissa tarkoituksena olla varmistavana pelaajana ja jaella maukkaita syöttöjä. Hencalta odotetaan paljon nousuja ja Jippo tuo tähän pariin puolustusasennetta antaen Hencalle vapauksia hyökkäyspään jeesaukseen.

Lopullinen näkemys kentistä on ollut sellainen, että viisikot olisivat mahdollisemman tasavertaiset ja antaen näin mahdollisuuden siihen joukkue pelaamiseen, jossa Starat ovat yleensä olleet vahvoja.

Kimmo pelaa ensimmäisen ottelun maalissa, omien menojen takia ja Samppa toisen. Veskareilta toivotaan jälleen hyviä otteita ja muutamia game savereita ;)

Ps. Muistetaan olla hyvissä ajoin paikalla.