Joukkue 7+

Kauden alkaessa odotukset olivat kovat. Joukkue vahvistui merkittävästi ja vanhan rungon jatkaessa kaiken piti olla, kuin selvää pläkkiä. Kuitenkin starat saivat heti kauden alkuun kylmää vettä niskaan, kun Kimmo Laitinen rikkoi lopullisesti polven treenipelissä ja kausi paketissa. Kapeaan pakkikalustoon tämä teki erittäin suuren loven. Pakeista puhuttaessa otetaan ensimmäinen turnaus erityisesti esille, josta oli kaiken kaikkiaan kolme pakkia pois! Pakkipula on näkynyt selvästi Starojen pelissä, jatkuvaa kierrätystä yhdellä hyökkääjällä, välillä vain kolme pakkia ja jatkuvasti eri parit. Ehkä tämä ylikuormitus on jossain määrin näkynyt myös jokaisen pakin pelaamisessa.

Hyökkäyspään pelaaminen on ollut myös erittäin vaikeaa, yhden maalin tekemiseen vaaditaan tolkuton määrä ylitöitä, josta ei kuitenkaan makseta palkkaa. Ketjukokonaisuuksia ei olla saatu missään vaiheessa pysymään kasassa ja suurin syy on tähän taas pakkipula. Myös avauspeli ja etäisyyydet ovat tehneet tähän asiaan suuren vaikutuksen, joka pitää huomioida. Sarjan toiseksi vähiten tehtyjä maaleja, aika mielenkiintoinen asia.

Ainoastaan maalivahtien peliin voidaan olla tyytyväisiä. Jokaiseen peliin on voitu lähteä luottavaisin mielin, pelkäämättä saadaanko veskaria ollenkaan paikalle. Samppa on pelannut loisto kautta ja lukuisa määrä game savereita ja Kimmo G. on pelannut perusvarmaa peliä. Ainoastaan kenttäviisikkopelaamisen johdosta maaleja on päässyt liian paljon omiin, sarjan toiseksi eniten. Tästä asiasta ei todellakaan voi syyttää veskareita.

Samppa 8 1/2

Pelannut loistavaa alkukautta. Nostanut tasoaan viime kaudesta entisestään ja antaa torjunnoillaan mahdollisuden voittoihin. Hyvin pelien ansiosta itseluottamus noussut, joka näkyy miehen tekemisissä maalin suulla.

Kimmo G. 8-

Odotukset olivat kovat, tietäen miehen taustat ja kokemuksen. Ehkei ole päässyt ihan samanlaiseeen maagisuuteen, kuin aikaisempina vuosina, mutta pitää myös ottaa huomioon se seikka, kun joukkue pelaa heikosti ei yksilötkään pääse loistamaan. Perusvarmaa peliä.

Fosse 7+

Peruspelaamista. Ei ole loistanut, muttei pettänytkään. Missä ovat pallon tuonnit hyökkäyspäähän ja maukkaat passit?

Hencca 7+

Liikettä on ja hyviä pallon vientejä ylös. Jossakin määrin miehen pelaamisessa on kuitenkin paistanut epävarmuus.

Jippo 7-

Räiskyvyys vähentynyt kapteenin tehtävien johdosta. Pelillinen taso tipahtunut viime kaudesta huomattavasti. Herää jälleen sama vanha kysymys, voiko pelata ja johtaa yhtä aikaa hyvin?

Kimmo L. *ei arviointia*

Pipinä.

Mike 7 1/2

Mister East Stars, Tähkä. Loistanut Areenaliigan peleissä, mutta jostain kumman syystä divarissa pelaaminen ollut varovaista. Nostanut tasoaan kuitenkin alkukaudesta.

Hannu 7 1/2

Tähtipelaajalta vaaditaan paljon onnistumisia, koska odotusarvot ovat kovat! Ei ole pettänyt missään vaiheessa, mutta pelaajan potentiaalin tietäen ei voi olla täysin tyytyväinen otteisiin.

Aba 7 1/2

Piste per peli tahtia, ei riitä. Ruuti ollut hiukan märkää ja välillä täysin pimennossa. Johtajuutta kaivataan lisää, koska kaverilla on kuitenkin potentiaalia.

Arska 8 1/2

Loistavaa uhrautumista joukkueelle ja taistelemista. Ainoa miinus on jäähymäärä.

Pippuri 9+

Alkukauden paras staralainen ja piste.  Nostanut omaa pelillistä tasoaan viime kaudesta todella paljon. Divaripeleihin kaivataan vielä lisää jäätävyyttä.

Pelle 7 1/2

Ruotsalaista viime hetkien pelien kääntämistä kaivataan lisää. Tämän taidon kaveri osaa, kunhan pääsee vain laidalla pelaamaan ja saa oikeanlaiset ketjukaverit.

Juhis 9-

Loistavaa alkukautta pelannut ja uhrautumista joukkueelle. Kokonaisuuden rikkoo ainoastaan tehottomuus hyökkäyspään viimeistelyssä. Tämän asian, kun korjaa tulee jälki olemaan pelottavan kovaa.

Päkä 8-

Pelannut järkevästi. Kaverin statuksen tietäen, johtajuutta kaivataan lisää ja toivottavasti ruuti kuivenee loppukaudesta.

Tone 7+

Välähdyksiä vanhasta Tommista on nähty jo. Tulee loppukaudesta nousemaan entiselle tasolleen.

Tony 7 1/2

Pelannut ainoastaan Arenaliigaa. Täyttänyt ruutunsa ja voi olla tyytyväinen omiin otteisiinsa.