Kausi 2009-2010 alkaa olemaan loppusuoralla, muutamaa "Mutaliigan" ottelua lukuunottamatta. Nyt on hyvä aika antaa arvosanat, kun kerrankin on selvänä näin viikonloppuna. Arvioinnit on tehty 70% divaripelien perusteella, koska tosipelit on niitä oikeita pelejä, joissa ukot erottuvat akoista.

Lopullinen kausiarviointi tulee omassa osiossa joukkueesta, kun saadaan kausi täysin loppuun.

 

maalivahdit:

Samppa 6 1/2

Oli selkeä ykkösmaalivahti kauden alkaessa, mutta ei päässyt aivan parhaimpaansa tällä kaudella. Joukossa oli muutamia hyviä otteluita loppukaudesta, mutta voittava joukkue tarvitsee monesti voittavan maalivahdin.

Kimmo G. 7+

Rikkonainen kausi, johtuen vähäisestä osallistumisesta ja tämän vuoksi ei saatu esille sitä parasta Kimmoa. Näytti kuitenkin muutamassa ottelussa oman potentiaalin.

puolustajat

Fosse 7-

Oli todella näkymätön divarinosalta tällä kaudella, mutta hoiti ruutunsa. Harmi, kun ei saanut samanlaista lentoa päälle, kuin areenaliigassa.

Hencca 9-

Puolustuspään pelaamisessa aika-ajoin hukassa, johtuen "rafalskimaisesta" pelaamisesta. Kokonaisuutena katsoen paras kausi Hencalta ja todennäköisesti vuoden 2009-2010 paras pelaaja.

Simo 7-

Loppukauden täsmähankinta. Suuret odotukset oli kaverille ladattu, mutta sortui yli yrittämiseen. Vaikea alkukausi, joka valitettavasti näkyi myös loppukaudesta.

Jippo 6 1/2

Raskas kausi. Joukkueen ja omien huonojen pelisuoritusten kantaminen vastuulla. Liian suuri tontti yhdelle pelaajalle, joka näkyi erityisesti omassa pelaamisessa.

hyökkääjät

Päkä 7+

Päkälle oli ladattu suuret odotukset kauden alkaessa. Hyvä kahdensuunnan pelaaja, mutta tehottomuus riivasi otteissa. Kärsi suurista motivaatio-ongelmista.

Arska 8 1/2

Pelasi joukkueelle ja teki pyyteetöntä työtä molempiin suuntiin. Harmi, kun ei päässyt viimeisiin peleihin mukaan, koska Arskaa olisi kaivattu. Ainoa miinus jäähyminuutit!

Pippuri 7

Täysin jäässä divarin osalta. Missä oli se kuuma areenaliigan Pippuri?! Jos olisi saanut pelin toimimaan samalla tavalla myös divarissa, niin kauden pelaajan pysti olisi mennyt tälle herralle.

Tone 8-

Alkukaudesta oli täysin pimennossa, mutta sitten rävähti! Hienoa pelaamista loppukaudesta. Pieni herättely taisi kaveriin vaikuttaa positiivisesti.

Juhis 8

Pelasi joukkueelle ja teki pyyteetöntä työtä molempiin suuntiin. Pieni tehottomuus vaivasi hyökkäyspäässä ja loukkaantumiset särki kokonaisuuden. Mihin olisikaan pystynyt täysin terveenä?

Pelle 7+

Kerran target-pelaaja aina target-pelaaja. Ketju kokonaisuudet rikkoi Pellen pelaamista, mutta näytti viimeisissä peleissä, että mitä tarkoitetaan "tärkeiden pelien pelaajalla"

Mike 6

Mister East Stars. Valitettavasti taso ei vain enää riitä neloseen. Kaverista saadaan varmasti enemmän irti vitosessa.

Hannu 9

Joukkueen todellinen tähtipelaaja ja näytti sen jälleen kerran! Ei voi muuta, kuin ihailla kaverin pelaamista. Alkukaudesta ei pelannut omalla tasollaan, mutta näytti johtajuuden lopulta ("kalapuikkoviikset!!!"). Ei olisi väärin kauden pelaajan palkinto tälle herralle, mutta tänä vuonna taitaa kuitenkin mennä toisaalle...?

Aba 8-

Suuret puheet ja joukkueen odotukset ei nyt kyllä täysin lunastaneet itseään... Vaelteli välillä täysin varjoen mailla. Pelaamista varjosti vuoristoratamainen ilmiö.

Kimmo K. 7 1/2

Oli loukkaantuneena lähes koko kauden. Pääsi toiseksi viimeiseen turnaukseen ja yllätti positiivisesti. Ensi kaudella ehjä kausi luvassa ja takuuvarmasti pisteitä tulee.