Nelosen pelit jatkuivat mielenkiintoisessa lohkossa viime lauantaina. Tuomisina oli ruma selkäsauna; oikein isän kädestä ja hieno taisteluvoitto. Kolmas turnaus oli erittäin kutkuttava sarjataulukkoa ajatellen ja on edelleen sitä. Vaikuttaisi siltä, että  kärjen osalta lopulliset ratkaisut tapahtuvat ensi vuoden puolella.

Kolmen pelatun kierroksen jälkeen voidaan todeta, että sarjan kärkipää alkaa hahmottumaan ja kärkisijoista tullaan tappelemaan koko loppukausi verisesti.  Musta hevonen tulee olemaan East Stars. Ojy, Bandits ja Tähti: heillä tulee olemaan haasteellinen loppukausi edessä.

Kauden neljäs turnaus tulee olemaan todella tärkeä loppukautta ajatellen. Tämän turnauksen jälkeen voidaan todeta, että taistellaanko noususta, keskikastin harmaasta arjesta vai kuoleman porteilla heilumisesta. Neljännessä turnauksessa vastaan asettuu sarjakärki Pakvi ja sarjakolmonen KaRu.

Starojen osalta pelit ovat sujuneet vaihtelevasti, MUTTA mikäli joukkue pelaa omalla tasollaan  voi Starat voittaa kenet vain! Joukkueessa vallitsee erinomainen henki ja tekemistä virheistä otamme opiksemme. Kauden tärkein linjaus on pitää avointa linjaa, johon kuuluu mutkattomat keskustelut joukkueen sisällä ja jossain määrin myös uuden oppiminen.

Alkukauden onnistujia ovat pelillisesti olleet: Pippuri, Juhis, Arne (jäähyt vain miinuksena) ja Samppa. Päkä, Torkkola, Pelle ja Hannu ovat pelanneet ihan kelpo kautta, mutta pelillistä johtajuutta kaivataan vieläkin enemmän. Puolustuspään pelaajista jokaisen pitää petrata otteitaan.

Kokonaisuutta katsoen on erittäin tärkeää muistaa, että pelaamme jokaisessa ottelussa joukkueena ja jokainen tekee töitä yhteisen päämäärän eteen. Tiedämme myös linjaukset loppukautta ajatellen, KIITOS hyvien saunailta keskustelujen ja näihin asiohin tullaan kiinnittämään jatkossa erityistä huomiota: avaukset, karvaus ja arenaliiga teemat.

Lue lisää "ottelut" osiosta.