Vihdoin ja viimein, voisi todeta joku paikallinen penkkiurheilija... Kauden avaus lähenee kovaa vauhtia ja kohta on tosi kyseessä! Su 04.10, Myllypuron Madison Square Gardenilla, valojen loisteessa Idän punakone kohtaa klo 12 Pandat ja klo 16 Ranko:n. Otteluihin ilm.sis.pääsy! (ota kaveri messiin tai vaimon retale)

Starat lähtevät kauden avauspeleihin mielenkiintoisista asetelmista, onhan takana laadukas kesä kaikilla. Osa staroista on nähty hikoilevan kuola-itku-hiki-meiningillä juoksemassa soissa, kun toiset ovat hikoilleet terdeillä... Mutta niinkuin aiemminkin olen todennut, että jokainen staralainen on vuosien saatossa oppinut kuuntelemaan omaa kehoa ja löytämään sen mieluisimman kesäreeniohjelman.

Poiketen edellisistä vuosista, Starat saavat divarin avaukseen suhteellisen kapean materiaalin... Joku on mummoja naurattelemassa, osa toipilaana ja parhaimmat lötköilemässä jossakin hevon kuusessa(toivottavasti sataa vettä! :) Tässä vaiheessa urhoolliset sotiemme veteraanit sanoisivat, että sota ei yhtä miestä kaipaa tai muutamaa!!! Ja näinhän asia on!

Lisää otteluista, jos ja kun saamme paikallisen mullikan-toimittajan paikan päälle, "ottelut " osiosta.

Viihtyisiä hetkiä peleissä, pitäkää pää pystyssä ja silmät auki!

Lineuppi:

1.

Aba-Hannu-Tone
Arska-Päkä-Pippuri
-Mike- Hannu/Päkä -Pelle

Krippe-Hencca

Juhis-Jippo

Samppa

2.
Aba-Hannu-Tone
Juhis-Pelle-Pippuri

Mike-


Krippe-Hencca

Arska-Jippo

Kimmo