Nyt on aika laatia toimituksen tähtikentällinen nelosdivarivuosilta 2004-2010. Joukkueessa on pelannut monta kovaa pelimiestä ja persoonaa, mutta kentällistä laatiessa olen miettinyt kokonaisuutta ja kuinka kaveri on pelannut pidemmällä aikavälillä. Tämä kentällinen on laadittu puhtaasti pelisuorituksien perusteella.

maalivahti: Mikko Kaattari (2004-2006)

Poikkeuksellinen torjuja, antaen joukkueelle mahdollisuudet voittoihin. Ilman Kaden lukuisia game savereita tippuminen olisi ollut jo vuosia aikaisemmin sarjaporrasta alemmaksi. Menestys perustuu aina hyvään maalivahtipeliin. Jos joukkueesta täytyy nostaa yksi pelaaja ylitse muiden ja arvioida oikeasti pelaajan tärkeällisyyttä, niin kyllä se kallistuu maalivahtiin. Kaikkien aikojen paras Stars-pelaaja. Mikäli kaveri olisi treenannut aktiivisesti ja pelannut paremmassa joukkueessa, niin minne asti olisikaan päässyt ja ennen kaikkea mitä kaikkea joukkue olisi saavuttanut? Lukeutui joka kausi sarjan TOP 3 veskareihin.

Puolustaja: Anssi Saarinen (2004-2009)

Joukkueen pitkäaikaisin kapteeni. Suuri mies, koollisesti ja johtajuudeltaan. Kapteenin tärkeys tulee esille kaikessa tekemisessä, antaen pohjat joukkuehengelle, esimerkillisyyden kentällä ja sen ulkopuolella. Puolustuspään pelinlukutaito ja sijoittautuminen aivan huippuluokkaa. Pallovarmuus oli myös häikäisevää erityisesti nelosdivarin alkuvuosina ja tämä näkyi erityisesti helpoissa syötöissä hyökkääjille ja minkäänlaista kouhotusta ei tapahtunut pallon kanssa.

Puolustaja: Stefan Forsberg (2005-2010)

Toisen puolustajan valitseminen olikin jo haasteellisempaa, mutta loppujen lopuksi aika helppo kuitenkin. Puolustajan tärkein tehtävä on kuitenkin puolustaa. Fossen tasaisuus ja varmuus jokaisella osa-alueella nostaa kaverin toiseksi kaikkien aikojen stars-puolustajaksi. Hyvä syöttelijä, ei turhia jäähyjä, ei pallollista kouhotusta, hyvää pelinlukutaitoa ja pystyen myös ratkaisuihin.

Hyökkääjä: Hannu Nissinen (2007-2010)

Selvä valinta hyökkäyspään pelaajaksi. Hannusta voidaan todeta, että kaikkien aikojen taitavin ja monipuolisin pelaaja mitä on nähty East Starsseissa. Erityisen hyvä rakentamaan peliä ja käsien maagisuus aivan huikeaa. Hannun pelaamisessa ajoittain näkyi se, että hän ei saanut kaikkea parastaan irti itsestään, koska joukkueesta ei löytynyt toista samantasoista pelaajaa, joka olisi luonut huikean tarinan Hannulle ja hänen aisaparilleen. Kaverista kuitenkin kerrottakoon, että pystyi henkilökohtaisella taidolla ratkaisemaan otteluita.

Hyökkääjä: Pelle Österberg (2004-2010)

Joukkueen todellinen otteluiden ratkaisija. Teknisiltä taidoiltaan ei joukkueen parhaimmistoa, mutta luontainen maalintekijä jumalan armosta! Pelleltä on nähty lukuisia tärkeitä maaleja ja esiinmarssia juuri tärkeissä otteluissa. Pellen valinta tähtikentälliseen oli myös selkeä valinta.

Hyökkääjä: Ville Palosaari (2005-2008)

Kolmannen hyökkääjän valinta oli haasteellinen, mutta kokonaisuutta katsoessa oli aika helppoa valita kuka tämän paikan vie. Villen monipuolisuus näkyi joka osa-alueella. Sarjan paras terrierimäinen hyökkääjä, joka kausi mitä pelasi ko. tontilla. Ei maagisin viimeistelijä, mutta kaikkien aikojen paras East Stars pelaaja kahteensuuntaan.

 

Erikoismaininta: Mikko Kärkkäinen (2004-2010)

Mister East Stars. Tunteellinen Mike, elää Starsseista ja joukkueen ylivoimaisin fiilistelijä. Joukkueen uusille pelaajille ylivoimaisesti tärkein henkilö, joka vuosi. Kaverin habitusta on hieno seurata, joka nostaa ihon kananlihalle. Hieno ihminen ja persoona!  LÄMMIN KIITOS MIKELLE KAIKESTA! :)